“Jashtezakonisht te lumtur qe nje date e rendesishme si 20 vjetori i USAID ne Kosove i u besua agjensionit Zero Pozitive Publicis.” – Genc Meraku.

Ekspozita IMAGINE KOSOVO mblodhi te rinje nga vende te ndryshme te Kosoves te cilet permes artit shprehen pikepamjet e tyre per Kosoven pergjate 20 viteve te ardhshme.

zero pozitive usaid zero pozitive genc meraku usaid zero pozitive usaid zero pozitive usaid genc meraku zero pozitive genc meraku usaid zero pozitive genc meraku

Zero Pozitive dhe USAID.
Genc Meraku