Per te festuar dhe promovuar 20 vjet te punes se USAID ne Kosove u realizuan disa murale ne qytete te ndryshme te Kosoves, duke i u dhene keshtu mundesine te rinjeve te behen pjese e tyre, se bashku me Zero Pozitive.

Cdo qytet kishte nje histori per te treguar, ndersa secilit prej tyre i shtuam me shume ngjyra.

Kampanja e 20 vjetorit te USAID ne Kosove u realizua nga Zero Pozitive Publicis.

zero pozitive usaid

zero pozitive usaid

zero pozitive usaid

 

zero pozitive usaid