Genc Meraku luan rolë të rëndësishëm që Kentucky Fried Chicken (KFC) të fillon punën në Kosovë

Genc Meraku, themeluesi i Kompanisë së Marketingut – Zero Pozitive Publicis, ka luajtur nje rol kyq në formulimin e dokumentave dhe materialeve përkatëse në thirrjën e hapjës së Kentucky Fried Chicken (KFC) në Kosovë. Kompania Kosovare , KFC Kosova ka arritur që të marrë Franchisen e KFC dhe  është marka e parë ndërkombëtare ushqimore e cila ka  hapur një restorant zyrtar në Kosovë, dhe planifikon që së shpejti të hapë pika në gjithë Kosovën…

Read More