Zero Pozitive and Rronifer

Great pleasure to visit the steel factory “Rronifer” in Gjakova and to meet the owners, Besfort and Labinot Kameri.

Zero Pozitive and Heb’s

With great pleasure we would like to announce the contractual agreement signed between Zero Pozitive and Heb’s. Heb’s është një restorant i ushqimit të shpejtë me pika në Prishtinë, Prizren, Gjilan, Podujevë e Arllat. Janë të specializuar në pulën e skuqur. Fillet e para i ka filluar duke e hapur dyqanin e parë në Dhjetor […]

Genc Meraku flet për industrinë në 3GO!

RREZE HOXHA – HALLAKATEKthehemi fuqishëm me episodin e 5-të!Mysafir: Genc Meraku | Themelues: Zero Pozitive Genc Meraku pra! Për dikon që nuk ka nevojë për prezentim, alamet prezentim mori prej Valonit. Gjithçka nisi me ni ftesë të thjeshtë në LinkedIn edhe pëlqimin që Genci e shprehi për podcast-in. M’ka pëlqy koncepti i ni trashëgimie të dokumentume, […]

Zero Pozitive fillon punën për Vlora International Airport

Zero Pozitive fillon punën për Vlora International Airport. Me rastin e fillimit të ndërtimit të Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës, sot në Ditën e Flamurit u shpalos identiteti visual i këtij projekti madhështor. Zero Pozitive, agjencia më e madhe e marketingut në regjion, u përzgjodh si partner për këtë punë me përgjegjësi dhe nder të madh. […]