Zero Pozitive and Heb’s

With great pleasure we would like to announce the contractual agreement signed between Zero Pozitive and Heb’s.

Heb’s është një restorant i ushqimit të shpejtë me pika në Prishtinë, Prizren, Gjilan, Podujevë e Arllat. Janë të specializuar në pulën e skuqur.

Fillet e para i ka filluar duke e hapur dyqanin e parë në Dhjetor të vitit 2019 në Prizren. Dashuria për ushqimin e shijshëm dhe dëshira për ta ndarë me të tjerët, ka bërë që Heb’s të shkëlqejë në prodhimin e ushqimeve me përbërës të freskët. Ata përbërës krijojnë shijen perfekte.

Prandaj, slogani ynë “Love the taste” nuk është një rastësi!

Heb’s Kosova 

Partners

With close cooperation with our partners we plan to expand our portfolio with a range of products and services for reputable national clients, international clients, social media content and publishing as well as other businesses currently owned or managed by the company.

Partners

With close cooperation with our partners we plan to expand our portfolio with a range of products and services for reputable national clients, international clients, social media content and publishing as well as other businesses currently owned or managed by the company.

Our partners