Zero Pozitive fillon punën për Vlora International Airport

Zero Pozitive fillon punën për Vlora International Airport.

Me rastin e fillimit të ndërtimit të Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës, sot në Ditën e Flamurit u shpalos identiteti visual i këtij projekti madhështor.

Zero Pozitive, agjencia më e madhe e marketingut në regjion, u përzgjodh si partner për këtë punë me përgjegjësi dhe nder të madh.

Agjencia Zero Pozitive me shumë krenari shpalosi fillimin e punës së saj në këtë projekt, duke cekur se ky është vetëm hapi i parë drejt bashkëpunimit afatgjatë.

Zero Pozitive shprehu mirënjohjen e thellë për z. Behgjet Pacollin dhe ekipin e tij, që ia besoi këtë dëtyrë të privilegjuar.

Urime Vlorë aeroportin e ri, e gëzofshim të gjithë!

Urime Dita e Flamurit!

www.zeropozitive.com
www.facebook.com/zeropozitiveworldwide
www.instagram.com/zeropozitiveworldwide

Partners

With close cooperation with our partners we plan to expand our portfolio with a range of products and services for reputable national clients, international clients, social media content and publishing as well as other businesses currently owned or managed by the company.

Partners

With close cooperation with our partners we plan to expand our portfolio with a range of products and services for reputable national clients, international clients, social media content and publishing as well as other businesses currently owned or managed by the company.

Our partners