Stafi i Zero Pozitive Publicis i udhëhequr nga Genc Meraku,  duke u bazuar në thënien “Jo të gjithë ne mund të bëjmë gjëra të mëdha. Por ne të gjithë mund të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe.”  – Gonxhe Bojaxhiu, kanë ndërmarrur një numër të madh të inciativave në shërbim të qytetarëve si në vijim.

 

1. Zero Pozitive Publicis dhe Genc Meraku dergojnë Jonin dhe Denisin në njërin ndër programet më të mëdha internacionale të natyrës shoqërore për fëmijë me fokus në sport “Football for

Friendship” .

zero pozitive publicis genc meraku

Zero Pozitive Publicis dergon Jonin dhe Denisin në njërin ndër programet…

 

2. Posteri me protagoniste Atifete Jahjagën i vendosur tek MIQT Pub është blerë nga Zero Pozitive Publicis ndërsa paratë nga shitja e tij do të dhurohen në fondin për shërimin e regjisorit Bekim Lumi. Regjisori kosovar, i cili vuan prej dy vitesh nga sëmundja e kancerit, ka nevojë për ndihmë financiare ndërsa ne ftojmë të gjithë dashamirësit e artit dhe jo vetëm t’i bashkohen nismave të tilla.

Zero Pozitive - Miqt pub

Posteri me protagoniste Atifete Jahjagën i vendosur tek MIQT Pub është…

 

3. Stafi i Zero Pozitive Publicis në Kosovë ka dhuruar mbi 200 dhurata për familjet në nevojë të fshatit Llukë të Deçanit, duke iu bashkuar nismës së familjes Gecaj, pronarë të verarisë më të madhe në Ballkan, StoneCastle.

 

Zero Pozitive & Stone Castle

Stafi i Zero Pozitive Publicis në Kosovë ka dhuruar mbi 200 dhurata…

 

4. Ishim pjese e kesaj kampanje qysh nga fillimi duke perkrahur stafin e BERZH me gjithcka qe kishim. Te gjithe dhame pak nga ajo qe dime e bejme me se miri, te gjithe bashke u munduam qe zeri i te gjithe njerezve qe perkrahen kete kampanje, te degjohet larg. Keshtu edhe u be …

Zero Pozitive & BERZH

Ishim pjese e kesaj kampanje qysh nga fillimi…